Irkálmányok

Ami böki a csőröm és ami el bír szakadni a billentyűzettől.

Friss topikok

  • papirsari: @Layos: egy fecske nem csinál nyarat... (2014.02.02. 06:56) A munka becsülete
  • nimmy (törölt): Akinek tulajdonítják a cikket, cáfolta: szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2012_11_10_dr-papp-laj... (2013.01.05. 11:55) Agysebészt a szívsebésznek!
  • tisztakéz: Jó ötlet! ÉN is elhelyezkedem, mint DR gyepmester!!! HIHIHI!!!! (2012.04.11. 14:16) Schmitt Pál és a sün

Rájöttem. Rájöttem mit készít mindez elő. Nagyon hamar új miniszterelnöke lesz az országnak. Orbán egyre veszít a népszerűségéből és az emberek annyira kiábrándultak a politikából, hogy egyre kevésbé hajlandóak támogatni a jelenlegi pártokat.

Mi a probléma? Nincs hiteles politikus. Mindenki elkopott. Miért? Mert hazudnak, lopnak, csalnak. Mi csapja ki az legjobban a biztosítékot? A hazugság? A lopás? A csalás? Nem, nem valószínű, hogy ez, hiszen az nemcsak a politikusok, hanem a lakosság nagy többségének a jellemzője. Így élünk mi, magyarok, és ezen nem is lenne túl kényelmes változtatni. Persze a hazugság, lopás, csalás nem megy olyan ipari méretekben, mint politikuséknál, de azért többé kevésbé mindenki életének a része. (Egy kis lógás a buszon, füllentés a barátnőnek, hogy nem is puszilkoztam a pasiddal stb.)

Akkor hát, mi dühít fel ennyire mindenkit? Az, hogy ezek úgy hazudnak, hogy azt mondják, ez az igazság. Az, hogy ezek úgy lopnak, hogy azt mondják valójában adnak. Az, hogy ezek úgy csapnak be, hogy közben azt mondják, elintézték, hogy te gyere ki a legjobban az egészből.

Ezt felismerve megértettem a nagy tervet. Schmitt Pál hamarosan lemond és az ügy hamarosan Orbán Viktort is magával rántja majd. Viktor bukása a Fidesz bukását is jelenti, s a fennmaradó hatalmi űrt csak egy hiteles, valóban önmagát adó formáció lesz képes betölteni.

Ekkor nyeri majd meg az előrehozott választásokat a Magyar Nemzeti Kalóz Párt nemzetközi ismertségnek örvendő jelöltjével: Schmitt Pállal, s választja meg az országgyűlés a választók kétharmada által támogatott párt köztársasági elnökjelöltjét: Orbán Viktort.

2 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://irkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr24347328

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Úgy döntünk, hogy nem döntünk 2012.03.30. 19:12:13

Arra kérdésre, mi lesz az államfőnkkel, igen kevesen mernének ma felelősségteljesen nyilatkozni. Az biztos, még ha marad is, semmi sem lesz már olyan, mint régen volt. Vajon kinek az érdekeit szolgálja (mert a szavazó polgárokét biztos nem), hogy Schmi...

Trackback: Schmitt Pál TAKARODJ! 2012.03.29. 10:16:52

Mint a Hadkötelezettséget Ellenzők Köre Figyelő Bizottságának egyik tagja, egyelőre csak saját nevemben felszólítom Schmitt Pált magyarosan, hogy megértse: Ilyen ember, aki lop, csal és hazudik, megalázza hazánk függetlenségét egy haramia törpeállam e...

Trackback: Különvélemény 2012.03.29. 09:56:42

Spilberg Különvélemény (Minority Report) című filmje óta tudjuk, egyáltalán nem lényegtelen, mit tartalmaz a különvélemény. Dramaturgiai szempontból igen érdekes pillanatban, tegnap este hirtelen felbukkant a Schmitt-ügy különvéleménye olyan állításo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.03.29. 09:15:54

És Kósával mi lesz?
Őt meg „doktor”-nak titulálják hivatalos helyeken is, pedig még egyetemi végzettsége sincs:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1490_dr._kosa_lajos
Magyarhonban mostantól mindenki legyen doktor!

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.11. 14:16:17

Jó ötlet! ÉN is elhelyezkedem, mint DR gyepmester!!! HIHIHI!!!!
süti beállítások módosítása