Irkálmányok

Ami böki a csőröm és ami el bír szakadni a billentyűzettől.

Friss topikok

  • papirsari: @Layos: egy fecske nem csinál nyarat... (2014.02.02. 06:56) A munka becsülete
  • nimmy (törölt): Akinek tulajdonítják a cikket, cáfolta: szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2012_11_10_dr-papp-laj... (2013.01.05. 11:55) Agysebészt a szívsebésznek!
  • tisztakéz: Jó ötlet! ÉN is elhelyezkedem, mint DR gyepmester!!! HIHIHI!!!! (2012.04.11. 14:16) Schmitt Pál és a sün

A minap ráakadtam egy kedves linkre, amely dr. Papp Lajos szívsebész neve alatt kúszott fel a netre. A cikket olvasgatva az ember mindjárt kezdi kapisgálni, miért van olyan helyzetben a magyar egészségügy, amilyet nap mint nap tapasztalhatunk.

A szerző szinte minden mondata wunderblőd baromság, amiben - egyébként vidámító olvasmány lévén - csak az a szomorú, hogy az illető diplomás úriember valószínűleg komolyan gondolja az egészet. Kíváncsi vagyok, hogy ki a fene bízza rá önszántából az életét olyasvalakire, aki a saját nevével vállalja ezt az írást?

Íme néhány az okosságokból:

Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell. Vagyis mi jelentjük Európa közepét.

Tiszta sor, ha valaki Magyarországon utazik át, akikor mindenképpen érintenie kell. A szlovákok vagy a franciák ezzel biztos másként vannak. Aki az ő országukon utazik keresztül, annak nem szükséges érintenie azt a földet, ezért ők nem Európa közepe.

A NASA kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a Pilisben (Pólus) található.

Tekintsünk el attól az övön aluli procedúrától, hogy kérjünk egy linket, honnan tölthető le a nevezett munka, nem lenne szép tőlünk. Inkább annak örüljünk, hogy a szerző egy képet is csatol állításának alátámasztására, mely képen a föld csakrái láthatóak. Ezt a képet, ami a cikkben épp elég kis méretben jelenik meg ahhoz, hogy ne lehessen elolvasni azt, ami rá van írva: 4th chakra, hearth, Glastonbury & Shaftesbury. Parádés bizonyítás.

A szerző röviden azt az ősmagyar és ősezoterikus körökben általánosan elterjedt nézetet is érinti, miszerint a Pilisi szívcsakra létét a Dalai láma is megerősítette:

A dalai Láma 22 évvel ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van.

Nem panaszkodok a forrásmegjelölés hiánya miatt, inkább lássuk mit is gondol erről a Dalai láma:

Az egész cikkből a következő rész tetszik a legjobban:

Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években leírta: "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak." Murád szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura. Bonfini, Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért gyűlölet veszi őket körbe.

Milyen jó, hogy nálunk van a világuralom kulcsa! Mi sem bizonyítja ezt szebben, minthogy jól megleckéztettük a tatárokat, móresre tanítottuk a törököket, a Habsburg birodalom a lábaink előtt hevert, megnyertük az első és a második világháborút, Moszkva pedig egy egész hadsereget telepített az ország területére, hogy világuralmi pozíciónkat megerősíthessük.

Van még tovább is:

2006 tavaszán a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa közé tartozik!

Ezt a hatalmas mértékű jövedelmet mi nem az olaj kitermelésének busás hasznából értük el. Ez az előkelő hely a magyarság kemény munkájának eredménye.

Mert az olajkitermelés az nem munka. Az olaj csak úgy csordogál a földből, szépen behordózza, eladja magát, a pénzt meg átutalja a sejk bankszámlájára.

Gondolom az orvosi egyetemen nincs különösebben erős történelemoktatás, ezért doktorunknak az alábbi sorokat nem lehet felróni, bár rémlik, mintha Nagy Sándor a középiskolás történelemanyagban is benne lett volna.

Nagy Sándor hódító hadjáratának célja valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. A Pilisben akarta felépíteni a Nap palotáját. Tudta, hogy a Kárpát-medence megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem ért célba, útközben meghalt.

Bevallom, itt ezen a pontom meguntam, a cikk elemzését, több időt nem szeretnék rá elpocsékolni, mindenesetre Matolcsy Gyuri bácsi ajánlhatna valami jó ősmagyar agysebészt a doktor úrnak, valakit, aki át tudja huzalozni úgy  az agyát, hogy képes legyen legalább hihető köntösbe bújtatni az ökörségeit.

 

Címkék: ősmagyar szívsebész szívcsakra matolcsy agysebész

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr553494042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása