Irkálmányok

Ami böki a csőröm és ami el bír szakadni a billentyűzettől.

Friss topikok

  • papirsari: @Layos: egy fecske nem csinál nyarat... (2014.02.02. 06:56) A munka becsülete
  • nimmy (törölt): Akinek tulajdonítják a cikket, cáfolta: szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2012_11_10_dr-papp-laj... (2013.01.05. 11:55) Agysebészt a szívsebésznek!
  • tisztakéz: Jó ötlet! ÉN is elhelyezkedem, mint DR gyepmester!!! HIHIHI!!!! (2012.04.11. 14:16) Schmitt Pál és a sün

Nemrégiben tudományos bizonyítást nyert, hogy Einstein mégse komálta az asztrológiát. Nem, mintha ennek az asztrológia igazságtartalmát illetően a legcsekélyebb jelentősége is lenne, de legalább most már tudjuk. Persze azt, hogy az asztrológiában mennyi igazság van, elég nehéz eldönteni, hiszen mindig lehet azt állítani, hogy az egy tudomány, csak az illető asztrológus volt balfék, mint ahogy az orvostudomány is tudomány, de egy hülye orvos által alkalmazott terápia nagyon rosszul sülhet el.

Úgy kb. egy vagy fél éve hallottam három jóslatot egy asztrológustól (nem közvetlenül tőle, hanem aki tőle annak az ismerősének az ismerősén keresztül az asszonytól :D), most mindenki letesztelheti, hogy mennyire értett hozzá:

1. 2011 novemberében újabb gazdasági válság lesz (ez kb. már be is jött).

2. Az oroszok és a kínaiak összehoznak egy közös valutát, amivel taccsra teszik a nyugatot.

3. 2047-ben valami belepottyan a tengerbe és az nagyon ki fog önteni.

Kezdődhet a csodavárás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr683368006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása