Irkálmányok

Ami böki a csőröm és ami el bír szakadni a billentyűzettől.

Friss topikok

  • papirsari: @Layos: egy fecske nem csinál nyarat... (2014.02.02. 06:56) A munka becsülete
  • nimmy (törölt): Akinek tulajdonítják a cikket, cáfolta: szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2012_11_10_dr-papp-laj... (2013.01.05. 11:55) Agysebészt a szívsebésznek!
  • tisztakéz: Jó ötlet! ÉN is elhelyezkedem, mint DR gyepmester!!! HIHIHI!!!! (2012.04.11. 14:16) Schmitt Pál és a sün

Nemrégiben megjelent az indexen egy cikk, amely Jobs korai halálát részben az alternatív medicinának tulajdonítja.

A magyar nyelvű cikkben ez olvasható "Az Apple-alapító sokáig elutasította az operációt, ehelyett különleges diétával és alternatív gyógymódokkal próbálta a betegséget legyőzni."

Az eredeti cikkben szó szerint a következőket tartalmazza:

"Many mainstream media, including CNN, stated that Mr. Jobs might have spent as long as two years without proper (conventional) treatment.

While Mr. Jobs was trying all sorts of alternative mumbo-jumbo I won't even bother to go through as their failure is now sadly irrefutably proven, his tumor grew, and grew, and grew..."

Jobs egy kicsit másképp mesélte a történetet, mint Ramzi Amri:

"Még aznap este elvégeztek egy biopsziát, levezettek egy endoszkópot a torkomon át a gyomron át a beleimbe, hogy egy tűvel sejtmintát vehessenek a rákos sejtekből. Le voltam szedálva, de a nejem aki ott volt, elmesélte, hogy amint megpillantották a sejteket a mikroszkóp alatt, az orvosok sírva fakadtak, mert kiderült, hogy a hasnyálmirigyrák egy nagyon ritka fajtájával van dolguk, mely műtéti úton gyógyítható. Megműtöttek és már jól vagyok."
(http://hvg.hu/Tudomany/20111006_Steve_Jobs_diplomaoszto)

A doktor úrnak talán nem a mainstream médiából kellett volna tájékozódnia, vagy ha már ezt tette, arra is odafigyelhetett volna, amit Jobs személyesen mondott. 

Again, please understand that I have no knowledge of the specific case - írja. Jól van, de akkor honnan tudja, hogy amit csinált az csak hókuszpókusz (mumbo-jumbo) volt?

Lehet, hogy Ramzi bácsi adott egy sallert az orvosi etikának? Az indexen meg milyen jól néz ki, hogy a Jobs által igénybe vett szolgáltatások siettették a halálát.

Címkék: etika orvosi jobs ramzi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr133319163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása